Budapest Boat Show 2017.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagy rendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piacot, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket. A Budapest Boat Show 2017-ben egy új rendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre. A kiállítói visszajelzések alapján kiemelt figyelmet kap a rendezvény szakmaisága, így a kiállítás nyitónapján kizárólag a Budapest Boat Show várja a szakmai látogatókat, mellyel egy üzletkötésre és kapcsolatépítésre alkalmas fórum áll kiállítóink rendelkezésére. Ezen felül újra megszervezésre kerül a tavalyi nagysikerű exkluzív kiállítás megtekintés, a VIP Est is.

A kiállítás fő témája 2017-ben a SZABADIDŐS HAJÓZÁS.

A fő tematikával kapcsolatos bemutatkozók a Programszigeten kapnak helyet. Itt mutatkoznak be az idén hangsúlyosabb vízi sportok, melyre kiváló lehetőséget biztosít az újra megépítésre kerülő 40 négyzetméteres bemutató medence!

Tervezett megjelenések a Programszigeten:

40m2 bemutató medence
Interaktív kiskapitány képző – 8 méteres motoros yachtban
Csomókötöző, és –dobó verseny
Hajós ügyességi versenyek 3D nyomtatott díjakért
Szakmai és nagyközönség programok a színpadon

Nyitvatartás:

Csütörtök: 10-18 óra
Péntek: 10-18 óra
Szombat: 10-18 óra
Vasárnap: 10-17 óra

Napi belépő:

Exkluzív belépő 2017. február 23-ra
– helyszínen: 5.700 Ft
– online elővételben: 5.500 Ft (+200 Ft kezelési költség jegyenként)

Az exkluzív belépőjegy ára tartalmazza az ingyenes parkolást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. Felhívjuk figyelmét, hogy a Budapest Motor Fesztivál ezen a napon zárva tart.

2017. február 24-26-ra
– helyszínen: 3.700 Ft
– online elővételben 2017. január 31-ig történő regisztáció és hírlevél feliratkozás esetén: 3.000 Ft (+200 Ft kezelési költség jegyenként)
– online elővételben: 3500 Ft (+200 Ft kezelési költség jegyenként)
– X. kerületi lakosok részére: 500 Ft (lakcímet igazoló személyi igazolvány vagy személyi igazolvány+lakcímkártya bemutatása szükséges)

A belépőjeggyel az egyidejű rendezvény, a Budapest Motor Fesztivál is látogatható. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít.

Forrás: a rendezvény honlapja és Facebook oldala

Posted in Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.