Vitorlás Sulik Országos Tehetségkutató Versenye és Seregszemléje Orfűn a Pécsi-tavon szeptember 19-20

Tisztelt Klubvezetők, Edzők, Oktatók!

A Magyar Vitorlás Szövetség régóta dédelgetett elképzelését valósítja meg az idei szezonban a szeptember 19-20-án, Orfűn a Pécsi-tavon megrendezésre kerülő Vitorlás Sulik Országos Tehetségkutató Versenye és Seregszemléje elnevezésű rendezvénnyel. A kiíró Magyar Vitorlás Szövetség és a rendező Orfűi Vitorlás Egyesület azokat a 8-16 éves növendékeket várja a regattára, akik az elmúlt időszakban, a vitorlástáborokban aktivitásukkal, tehetségükkel felhívták magukra a figyelmet, következésképpen számolni lehet a vitorlázó utánpótlássá válásukkal. A kiíró és a rendező hagyományteremtő szándékkal hívja életre a kezdő vitorlázók seregszemléjét, amit szándékosan a kistavas vitorlázás egyik emblematikus eseményévé kíván fejleszteni.lazar_deak_plakat

Kérünk benneteket, hogy részvételetekkel segítsétek a vitorlázó utánpótlás bővítését és a kistavas vitorlázás népszerűsítését. A verseny résztvevői mentesülnek a nevezési díj fizetése alól tekintettel, hogy a rendezés költségeit a Magyar Vitorlás Szövetség és az Orfűi Vitorlás Egyesület vállalja magára.

A versennyel kapcsolatos részletes információk :

Nevezési lap

Versenykiírás

Edzői felelősségválalási nylatkozat

 

Kérjük, hogy az előzetes jelentkezést szíveskedjetek 2015. szeptember 10. napjáig a www.hunsail.hu oldalon található űrlapon leadni!

Posted in Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.