Ma 2021. július 24-én hat modellező reggel kilenckor találkozott az OVE telepen, hogy megfelelően helyrehozza a szakszerűtlen stégszár elfordítása során keletkezett károkat és vízszintbe helyezze a stég elemeit.
A munkák szakszerű végzéséhez szükséges szakmai irányítást és a munkák oroszlán részének elvégzését Forrai Csaba százhalombattai modellező vállalta. A szerszámokat és speciális eszközöket Forrai Csabán kívül Nagy Ferenc és Országh Tibor OVE tagok biztosították. Kellényi István OVE tag szakértelmével és tevékeny munkájával segítette sikerre a feladat elvégzését. Ifj Csóka László volt a tefus és a lépcsőfestő, míg én elsősorban a háromszögletű új stégelem elkészítését vállaltam.
A munka kb. délután négyre elkészült, Jöhetnek a fafelület felszerelők.
A Csaba által hozott pneumatikus emelő volt a siker kulcsa elemek megemeléséhez, hozzájárult ehhez, hogy, valamennyi résztvevő egész nap szorgalmasan dolgozott. Több ügyes fogás is hozzájárult az elért eredményhez.
Köszönöm minden résztvevőnek az önzetlen munkát, amivel hozzájárultak a jó versenyzési lehetőségek eléréséhez, és köszönöm Nagy Ferencnek, hogy saját zsebből finanszírozott pizzaebéddel látta el a résztvevőket!

Tanulság: Megfelelő szakember nélkül komoly munkát végezni olyan, mint ügyvéd nélkül pereskedni, vagyis reménytelen.

További képek a galériában.