A 2017-es kimagasló teljesítményük elismeréseképpen 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelőjén a Nemzeti Versenysport Szövetség.

Bővebben az NVESZ közleményéből olvashatnak az eseményről: http://www.nvesz.hu/harmincnegy-sportag-versenyzoit-dijazta-az-nvesz/

Ifj. Csóka László modellvitorlás versenyző eredményei:

Nemzetközi eredmények:

Két felnőtt világbajnoki ezüstérem F5-M és F5-10 hajóosztályokban és egy felnőtt negyedik helyezés F5-E hajóosztályban, az Orfűn, a Pécsi Ércbányász Modellező Klub és az Orfűi Vitorlás Egyesület által rendezett, az MMSZ és MVSZ szakszövetségek és az Orfűi Önkormányzat által támogatott NAVIGA rádióirányítású vitorlás hajó világbajnokságon.

Európa kupa sorozat, F5-M hajóosztályban Osztrák és Magyar fordulók első helyezés.

A Linz mellet rendezett nemzetközi F5-10 hajóosztály versenyén első helyezés, míg az F5-E hajóosztályban a második helyezés.

Hazai eredmények:

A három hajóosztályban F5-M, F5-10, F5-E egy verseny kivételével, ahol 3. helyezést ért el, az összes versenyt megnyerve, ebben az Országos Bajnokságok is benne vannak, ezzel mindhárom hajóosztály hazai ranglistáján az első helyét szerezte meg.